top of page

2022 EnVision Boards

Public·41 members
Archipp Likhachev
Archipp Likhachev

Dc Mi Se Deconecteaza Chatul La Facebook


Buna ziua.Vreau sa fac pagina de facebook sotiei si ceva nu merge.Apare pagina administrata de mine.i-am ditribuit poze ale ei pe pagina ,si cand vreau sa i-o pun la profil imi intra la profilul meu.Ce mai trebue facut?Va multumesc.
Dc Mi Se Deconecteaza Chatul La FacebookSalut exista ceva program de facut facebook fara email ,joc la un site-ul si as dori sa fac cat mai multe facebook-uri fara email ,oare exista astfel de program ,sau sa fie facebook doar cand intru si dupa sa numai fie activ exista asa ceva?


Delia, unde anume se blocheaza inregistrarea? Ce fel de mesaj primesticand vrei sa te iinregistrezi? De obicei aceasta se intampla cand se foloseste o adresa de email sau un numar de telefon care sunt deja asociate cu un alt cont facebook.


contul meu pe facebook nu merge sa intru pe calculatorul lui nana mea imi arata ca trebuie sa descarc ceva pt un virus dat de o ora tot se scaneaza ce seb intampla cu contul meu de facebook? putety sami spunety ce se intampla cu el pt ca la nana mea,nanul meu, lui vladsi lui cristy veri mei merg


Udapted. Vă rog mult nu îmi mai lăsaţi aici comentariile despre problemele cu facebook că m-am mutat pe .ro .Lăsaţi aici comentariile sa-u aici la această postare veți găsi și răspunsuri la problemele voastre și o să vă răspund mai uşor.


=recover Intrati aici bagati mailu pe care e facut contu de facebook si dupaia dati sa vi sa trimita pe mail un cod si resetati parola la facebook.si la mess e un link,daca vreti ajutor anuntatima la id davids688 ori mail davids688@yahoo.com


va rog mult nu mai pot rezista fara facebook nu ma lasa imi da blocat temporar si data am bagato la nimereala va rog ce pot face va rog id meu medeleanumario@yahoo.com va rog ajutatima nu mai pot rezista va roooooog::


nu este corect sa fim blocati pt ca cerem pretenii la persoane necunoscute,santem simpatizanti ai anumitor persoane mai ales artisti sau politicienii sau persoane publice si facebook impiedica aceste prietenii,o sa renunt la facebook ca deja te simpti ingradit.


buna mie mi sa blocat adesa de facebook si imi cerea miste coduri de pet am trimis si mi venit si am debocato dar num mai merge sa comentez si nici sa dau imi place de ce oare? daca ma poate sa ma ajute cineva va rog frumos


Buna. Si mie mi s-a blocat temporar contul facebook si am trimis ce mi-au cerut (poze cu certificatul de nastere si buletinul) dar tot nu s-a deblocat, e asa de aproape o luna si nu stiu ce sa mai fac. Va rog mult sa ma ajutati adresa mea de mess wirunwtza@yahoo.com. Multumesc mult!


Sallut am şi eu nevoie de ajutorul dumneavoastră. Dakă maţi putea ajuta vă rog fm. Am conturile de facebook si mess blokate. Ce trebuie să fak să nu imi fak alt cont pt a numi pierde toţi prieteni.


AS vrea si eu sa imi sterg adresa de facebook.Adresa de mail functioneaza..stiu parola la facebook dar nu ma lasa sa intru in cont deoarece imi zice sa bag un cod. AS vrea sa sterg acel profil. Poate ma ajuti .Te rog. Multumesc


salut.Am patit si eu asa cu contul yahoo.Intra in contul tau yahoo aici =fpctx&.intl=us&.done=http%3A%2F%2Fwww.yahoo.com%2FDupa multe incercari am reusit si totul a revenit la normal.Despre contul facebook nu stiu ce sa zic.Nu am si nu cred ca voi face cont facebook.Totusi incearca sa dai schimba parola.Multa sanatate!


După ce am încercat mai multe lucruri pentru a închide complet sesiunea, am găsit o cale, mai întâi trebuie să mergi la setări, aplicații, să cauți facebook messenger, să-i oprești forța și apoi să ștergi datele, când deschizi din nou aplicația vei vedea că ea solicită din nou numele de utilizator și parola pentru a intra.


Nu am găsit o cale de la aceeași aplicație, ci de la pagina de facebook, fie versiunea mobilă, fie versiunea desktop prima, la setările contului, securitate, sesiuni active, apoi căutați Facebook Messenger și faceți clic pe unde scrie activitate finală.


Olaa, după ce a trebuit să descarc chatul, acesta nou din feisbook vine la mine când vorbesc cu mine în chat, dar nu mă lasă să-l deschid. Îmi dă pictograma că am mesaje, dar nu mă lasă să intru. Nu înțeleg de ce, te rog, am nevoie de o soluție, mulțumesc!


Quick Tip: An alternate email address is any email address other than the email address connected to your Yahoo! ID. Your alternate email address can be the email you use at work or school or any other non-Yahoo! email address, such as @facebook.com, or @comcast.net.


Pentru cei care nu reusesc, sunt dispus sa va ajut cu varianta pe care am incercat-o eu. Asta cu conditia sa aveti id de mess pass corect si adresa de facebook pe care sa puteti intra. Totul se va face in pc-ul dvs eu doar va indrum prin tel sau team wiever. Asta ca sa ii usurez putin munca prietenului binevoitor. Daca sunteti interesati astept mesaj aici sau add meteor_cs pe mess.


Se pare ca varianta cu conectarea prin facebook nu mai merge desi acum o saptamana cand am incercat eu a mers foarte bine. Acum te scoate tot la intrebarea cu raspuns secret. Am incercat astazi cu mai multe persoane si acelasi rezultat. Cred ca singura varianta, cel putin in momentul de fata este sa trimitem la suport. Eu o sa incerc sa imi fac un alt cont de mess si de facebook sa il blochez si sa vad cum voi reusi sa il deblochez altfel cu variantele care le-a trimis prietenul binevoitor. Cum gasesc un raspuns bun o sa postez aici. Pana atunci bafta!


salut alex nu mai stiu raspunsurile secrete si nu mai pot intra pe yahoo sau pe facebook te rog daca ma poti ajuta ca eu nu pot face nimik de cand am ajuns in spania nu mai am acces la contul meu yahoo sau facebook idul meu si parola tii le dau daca este nevoie dami un beep pe numarul meu642902961 te voi suna eu idul meu este dobre_raducu_ionut am nevoie disperata de acel cont te salut si iti raman dator vandut ms mult


nustiu ce sa faca am uitata parola dela facebook si canda dau ca mam uitata parola ami pune o antrebare care afosta prolecra mea an copilarie si nusti ce sa scriu stie cine va sa ami spuna va roga frumosa


Buna, te rog mult de tot daca poti sa- mi recuperezi si mie adresa de mail flory_love_life39@yahoo.com cineva mi a schimbat parla care era 777777 si pe ea am si facebook daca vreau sa schimb parola la facebook imi trimite pe mail sa confirm? Am multe pe adresa aia de mail offff si nimeni pana acum nu a stiut cum o mai recuperez. te rog muuuult ajuta ma daca poti!!!


Site-ul ExpressVPN are o colecție imensă de întrebări frecvente, ghiduri de configurare și tutoriale video. Dacă preferați să nu discutați în direct cu un agent, cel mai probabil veți putea găsi toate răspunsurile acolo. De asemenea, aveți la dispoziție sistemul de ticketing sau puteți să trimiteți e-mailuri direct. Cu toate acestea, eu consider că chatul live este cel mai convenabil.


Această încercare gratuită nu este oferită pentru utilizatorii de desktop, dar pe iPhone sau Android se oferă totuși 7 zile. Eu nu vă recomand această opțiune, deoarece vă împiedică să utilizați garanția de rambursare a banilor de 30 de zile. De asemenea, trebuie să anulați abonamentul cu cel puțin 24 de ore înainte de expirare. Nu în ultimul rând, aceste încercări gratuite sunt gestionate prin Apple Store și Google Play. Acest lucru înseamnă că nu puteți contacta chatul live 24/7 ExpressVPN pentru a solicita rambursarea banilor


\r\n #show_attribute_name\r\n attribute_name: \r\n attribute_value\r\n \/show_attribute_name\r\n ^show_attribute_name\r\n attribute_value\r\n \/show_attribute_name\r\n \r\n \/content\r\n \r\n \r\n \r\n \/tabs \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Distribuie\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n ";vars.cardsAccordionView="\r\n\r\n #cards\r\n \r\n \r\n title\r\n \r\n \r\n #properties\r\n \r\n key: \r\n value\r\n \r\n \/properties\r\n \r\n \r\n \/cards\r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n 1\r\n 2\r\n 3\r\n 4\r\n 5\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n ^cards\r\n No data\r\n \/cards\r\n\r\n";vars.compareRight=" \r\n \r\n \r\n #prodComp\r\n\r\n \r\n\r\n #prod_img\r\n \r\n \/prod_img\r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \/prodComp\r\n \r\n \r\n \r\n Compara\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n ";vars.productsAutocomplete="\r\n\r\n \r\n #noProducts\r\n \r\n\r\n #products\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n productName\r\n \r\n\r\n #hasDiscount\r\n \r\n originalPrice\r\n currency\r\n \r\n \/hasDiscount\r\n\r\n \r\n price\r\n currency\r\n \r\n \r\n \r\n \/products\r\n \r\n\r\n Vezi rezultatele\r\n \/noProducts\r\n \r\n\r\n\r\n $('#searchedProductsResults').off('click').on('click',function()\r\n $('#search-form').submit();\r\n )\r\n";vars.blogAutocomplete="\r\n \r\n \r\n \r\n #results\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n title\r\n subtitle\r\n text\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \/results\r\n ^results\r\n \r\n Nu au fost gasite rezultate.\r\n \r\n \/results\r\n \r\n \r\n \r\n";var BASE=vars.baseUrl;subscribeUrl="/FrontendUsers/nlSubscribe"; vars.translate='zile':"zile",'ore':"ore",'minute':"minute",'secunde':"secunde";vars.no_product="Nu ati selectat niciun produs";vars.messages=;vars.messages.pleaseSelectSizeMsg="Va rugam selectati marimea";vars.messages.outOfStock="Produs indisponibil";vars.invalidEmailMsg="Adresa de email invalida!";vars.invalidPhoneNo="Numar de telefon invalid!";vars.invalidCui="CUI invalid!";vars.invalidNorc="Nr. reg. com. invalid!";vars.invalidIban="IBAN invalid!";vars.notEmptyMsg="Completati campul!";vars.isMobile=0;vars.editAddressUrl="/frontendUsers/editAddress";vars.defaultAddressWarning='Nu puteti sterge o adresa de baza. Alegeti sau creati o alta adresa de baza.';vars.confirmDeleteAddress="Confirmati stergerea adresei?";vars.deleteAddressUrl='/frontendUsers/deleteAddress';vars.noReturnedProductOrReason='Va rugam selectati produsul si motivul returului!';vars.minCheckes='Selectati cel putin ';vars.termsAndConditions="Pentru a trimite formularul trebuie sa acceptati termenii si conditiile de utilizare.";vars.oneValue="o valoare";vars.moreValues="valori";vars.selectRegionPlaceHolder="Selectati judetul";vars.selectCityPlaceHolder="Selectati orasul";vars.minLengthMessage="Numarul de caractere minim este: ";vars.existingEmail="Adresa de email este deja asociata unui cont, va rugam faceti login cu aceasta adresa sau incercati o alta adresa de email!"localStrings.emptyError="Va rugam completati campul";localStrings.termsAndConditions="Pentru a trimite formularul trebuie sa acceptati conditiile";vars.listingType=""; var googleApiKey='AIzaSyAj-k-oXrkEKIB7JZM76Q-vr8Kxy2FmoT4';var googleClientId='855024495922-fpcnbs7m8filbujmcs2it86vh3rort66.apps.googleusercontent.com'; console.log('analytics din widget');(function(i,s,o,g,r,a,m)function()(i[r].q=i[r].q,i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m))(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');ga('create','UA-51230047-1','bigotti.ro');ga('send','pageview'); console.log('tag manager din widget');(function(w,d,s,l,i))(window,document,'script','dataLayer','GTM-MLF4KRR'); !function(f,b,e,v,n,t,s)if(f.fbq)return;n=f.fbq=function()n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments);if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)(window,document,'script','//connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init','1068935033123147');var d=new Date();var t=d.getTime();fbcCookie=getCookieValue('_fbc');fbpCookie=getCookieValue('_fbp');var uniqueFbId=t+fbpCookie;shop.facebook.sendPixelEvent('PageView',,eventID:uniqueFbId);fbConversionData=event:'PageView',url:window.location.href,fbc:fbcCookie,fbp:fbpCookie,event_id:uniqueFbIdshop.facebook.setConversionEvents(fbConversionData); ITXSTrackers.registerTracker('googleAnalytics',trackerId:'G-WQCBRQ50SE',customEventName:'frontend',); (function()var site_hash="S_b24a7b2e1c7785cac312b052815f736a";var domain="pleisty.com"var ldr=document.createElement('script');ldr.type='text/javascript';ldr.async=true;ldr.src=document.location.protocol+'//tr-'+site_hash.substr(2)+'.'+domain+'/tracker/load/'+site_hash+'/tracker.js?_='+(+new Date);var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ldr,s);)();var _pleistyq=_pleistyq[];_pleistyq.push(["_req_widget_callback","W_b3b2cd32f576f4f531c904ae79586bd6",,function(err,rec)if((rec)&&(typeof rec=='object')&&(rec.hasOwnProperty("global"))&&(typeof rec.global=='object')&&(rec.global.hasOwnProperty("pref_attrs"))&&(typeof rec.global.pref_attrs=='object'))preferences_callback_ajax(rec.global.pref_attrs);]);function preferences_callback_ajax(preferences)console.log(preferences);window.userPrefs=;if((preferences.hasOwnProperty("item_attrcorp"))&&(Object.prototype.toString.call(preferences.item_attrcorp)==='[object Array]')&&(preferences.item_attrcorp.length))userPrefs['corp']=preferences.item_attrcorp;if((preferences.hasOwnProperty("item_desen"))&&(Object.prototype.toString.call(preferences.item_desen)==='[object Array]')&&(preferences.item_desen.length))userPrefs['desen']=preferences.item_desen;window.userPrefsJson=JSON.stringify(userPrefs);var localUserPrefsJson=localStorage.getItem('userPrefs');console.log(localUserPrefsJson);console.log(userPrefsJson);if(localUserPrefsJson!==userPrefsJson)$('a:not(.noSessionOrder)').on('click',function()$.ajax(type:"POST",async:false,url:vars.baseUrl+'/Filters/updateUserListingOrderPrefs',data:entityKey:'products',userPrefs:userPrefs).done(function(raspuns)localStorage.setItem('userPrefs',userPrefsJson););); var OneSignal=window.OneSignal[];OneSignal.push(function()OneSignal.init(appId:"9d42044a-2c7a-4106-971d-da978419fbe0",);); !function(w,d,t);q!=p&&null!=q&&g(h,n,configurable:!0,writable:!0,value:q);var t=this;function u(b,c);function v(b){var c=b.length;if(0=c.offsetHeight)a=!1;else{d=c.getBoundingClientRect();var f=document.body;a=d.top+("pageYOffset"in window?window.pageYOffset:(document.documentElementf.parentNodef).scrollTop);d=d.left+("pageXOffset"in window?window.pageXOffset:(document.documentElementf.parentNodef).scrollLeft);f=a.toString()+","+d;b.b.hasOwnProperty(f)?a=!1:(b.b[f]=!0,a=a 350c69d7ab


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page